13KGHT43 A profi Fanfaro motorolajok szemrevaló új palettája
Congrats ! You Got Freeshipping !

A profi Fanfaro motorolajok szemrevaló új palettája

A legtöbb megkeresés az utóbbi időszakban túlnyomó részt az 5W30 motorolajok által érkezik be hozzánk. Vannak, akik határozottan ragaszkodnak konkrét olajmárkához, évek óta használják, a járműveik érezhetően gond nélkül róják az utakat. Mi más is lenne a cél? Senki sem szeret folyamatosan problémákkal küzdeni, de legalábbis halmozni egyáltalán nem. Még mindig jelentős a teljesen tanácstalan, sok esetben motorolaj gyártókat sem ismerő ügyfelek száma. Több esetben magát a viszkozitást sem tudják, az előírások és specifikációk mentén pedig a legkevesebben indulnak el hozzánk. Ezzel nincs is baj, mi sem értünk többek között például az atomfizikához, operációt sem fogunk végezni. Azért vagyunk, hogy az ügyfelek ne légből kapott, rögtönzött választ kapjanak, netán ravaszul a legdrágább motorolajokat ajánljuk, hanem valós információkat adjunk át. Létezik egy egyre erősödő réteg, akiknek kifejezetten gyári olaj a vágya, ezzel a cikkel most legfőképp nekik kedvezünk.

Az Ecstar, Selenia és Fanfaro motorolaj kínálata lelhető fel nálunk jelenleg, ezek közül is az utóbbit emelnénk ki, hiszen a Suzuki és Alfa Romeo olajok már nem újdonságok a piacon. A Fanfaro GmbH német vállalat belefektetett munkát nem kímélve igyekezett létrehozni konkrét márkák motortípusaihoz kenőanyagokat. Rengeteg szélsőséges tesztet végeztek az adalékolást illetően, hogy végül a nálunk például AUDI vagy Volvo motorolajat keresők se távozzanak üres kézzel. Ráadásul a csomagolásaikon is azonnal látszik a tökéletesség keresése. A fémdobozokon látható grafikai munkák szemet gyönyörködtetők, nem holmi „tegyünk rá valami kötelező adathalmot és kész” eset. Árazás tekintetében is kedvező választás Fanfaro motorolajat vásárolni, amennyiben az Önök számára az egyedi és kifejezetten márka motortípushoz fejlesztett kenőanyag a fő szempont.

Fanfaro gyári 5W30 motorolajok cikk 2

Tippek a webáruház gyorskeresőjének használatához:
A fejlesztőnknek köszönhetően a bal oldali sávban már teljesítményszintekre is tudnak azonnal szűkítést végezni, nem csak a már megszokott márka, viszkozitás és felhasználás alapján. A fenti keresősávba beírva szabadabb a keresés, szótöredék esetén szabványra, specifikációra, márkára, viszkozitásra, autóápolás esetén felületre (lakk, üveg, fém, bőr…) is jönnek a találatok. Szűrőknél helyköz nélkül egyben beírva az azonosítót tüstént reagál (pl.: W610/3, HU10002z).

Kapcsolódó bejegyzések

Webáruházunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használ. Bővebb információért kattintson a "Tovább" linkre!