13KGHT43 A Sonax legújabb termékei
Congrats ! You Got Freeshipping !

A Sonax legújabb termékei

A Sonax az elmúlt időszakban töretlenül dolgozott az ügyfelek általi megkereséseknek, kéréseknek eleget téve. Csendesen és szorgalmasan előállítottak több új összetételű igazán hatékony terméket különböző felületekhez. Segítünk eligazodni az autóápolás szerelmeseinek ezen sorainkkal bemutatva a legújabb Sonax termékeket.

Elsőként a Sonax Profiline EVO tartós kerámia bevonatot vesszük górcső alá, mely teljes védelmet nyújt a lakkfelületnek hosszútávon. Teljeskörűen óvja a szennyeződések ellen a járművet, mert a fokozott kémiai és UV sugárzás hatásainak kitett fényezésen páncél réteget képezve semlegesíti azokat. Többek között a bosszantó fagyanta, rovarok és madarak által okozott szennyeződések könnyedén eltávolíthatók a bevonatról. Maximális vízlepergető tulajdonsága miatt kevesebbszer kell az autót mosni, a kellemetlen fényezésre száradt vízfoltokról teljes mértékben megfeledkezhet. Karbantartástól, a lakk minőségétől, és a kerámia bevonat hatásoknak kitett sűrűségétől függően akár 3 teljes éven át is biztonságban tudhatja autója fényezését. Jogosan merül fel a márkát ismerők körében, mi is a különbség a CC36 bevonathoz képest? Az EVO például öntisztító hatással rendelkezik, mely megakadályozza a szennyeződések megszokott tapadását a felülethez. Könnyen tisztíthatóvá válik a jármű fényezése, nem kell azon elgondolkodnunk, melyik bosszantó foltot milyen munkaszivaccsal, milyen erőbedobással távolítsunk el. Felvitel után optikailag ragyogó mély fényt kölcsönöz járművének, melyet hosszútávon PH-semleges sampon használatával tud megőrizni.

A dobozban három anyag található: felület előkészítő, fényezés tömítő és alapozó, továbbá az üvegkeménységűvé váló EVO kerámia bevonat. Rendkívül jó döntés volt a gyártó részéről a három darab munkaszivacs hozzáadása, csak a jó minőségű mikroszálas kendőt hiányoljuk ebből a szettből is, hiszen munka közben szükség van rá. Természetesen áruházunkban talál megfelelőt külön, a legkényelmesebb két darabos Sonax mikroszálas kendőkkel ugyanúgy nem kell megállnia autóápolás közben, ahogyan a szettben található szintén három munkaszivaccsal sem. Hiszen a kendő szennyeződhet, a szivacson megköthet a bevonat, kéznél van a megoldás.

Videó forrása: YouTube – Sonax Autopflege

A következő két új Sonax termék a gépi polírozáshoz kapcsolódik. A már megszokott literes Profiline polírozó anyagok címkéjén mindig feltüntetésre kerül két fontos információ hatos felosztású skálákon. A felsőn a vágási mélységet, az alsón a használat után nyert csillogás mértékét láthatjuk. Most különlegesen hatékony munkát végző pasztát dobott a Sonax a piacra, mely a maximális hatoson felüli pluszos besorolást kapott a csiszolási osztályozásban. A termék neve Sonax Profiline UltimateCut erőteljes csiszolópaszta, mely rendkívüli tisztaságú és keménységű alumínium-oxidot tartalmaz, segítségével a P1000 mélységű sérüléseket is képes simára csiszolni. Alacsonyan porzó tulajdonsággal bír, ezért tiszta munkát végezhetünk vele. Felül teljesíti az elvárásokat, extrém magas csiszolási munkát végez, és hármas, azaz közepes csillogást ad végül a felületnek.

Videó forrása: YouTube – Sonax Autopflege

A másik termék a Sonax Profiline XP 02-06 elnevezést kapta, ami karnaubaviaszt és szilikont tartalmazó gyors polírozószer, mely az apró karcolásokat kíméletesen tünteti el a lakkrétegről. A végeredmény maximális fény, felfrissült színhatás. A csiszoló hatása P3000, kézzel és géppel egyaránt használható. A Sonax hatos osztályozásán belül kettes szintű, finom csiszolási munkát végez, és hatos, azaz extra magas csillogást ad végül a felületnek.

Videó forrása: YouTube – Sonax Autopflege

A Sonax Profiline tartós védelem fényszóróvédő bevonat akár egy éven át is óvja a műanyag fényszórókat kerámia tömítés segítségével, mely hatékonyságát az Osram is tesztelte és igazolta. Szén, továbbá szilikon bázisú alapanyagával tökéletesen száll harcba az időjárás okozta kellemetlen hatásokkal. Az UV védelme kifogástalan, emellett sem a jármű kézi, sem pedig a gépi mosása nem töri meg a bevonat védőpajzsát. A szett 10 darab tasakot tartalmaz, mely 20 fényszóró kezeléséhez nyújt elegendő anyagot. A bemutató videóban szereplő Sonax polírozó 15 darabos kendő is elérhető webáruházunkban.

Videó forrása: YouTube – Sonax Autopflege

Ez idáig hab és krém formátumban lehetett elérni a bőrápolási szereket a gyártó kínálatában, de most elérkezett a teljes megújulás ideje. A Sonax Xtreme matt hatású bőrápoló tej kíméletesen tisztítja és táplálja a bőrfelületeket. Kiváló víztaszító tulajdonsága mellett UV védelmet is nyújt, továbbá az újra szennyeződést jelentősen meggátolja. Valódi, perforált és szintetikus bőr tisztításához, intenzív ápolásához megfelelő választás, mint például autóülés, motorkerékpár ülés, cipő, bútor. Jojoba olajat tartalmazó formulájával a bőr visszanyeri eredeti megjelenését és megőrzi a rugalmasságát. A jojoba olaj biztosítja a nagyon gyors felszívódást, keramidokat tartalmaz, mely által puhítja a bőrt, megvédve azt a kirepedezéstől. A formula extrém gyorsan felszívódik, nem marad utána olajos, csúszós felület. Továbbá antiallergén, fertőtlenítő és portaszító tulajdonsággal rendelkezik. Természetesen tisztító hatással is rendelkezik, ezért nincs szükség a bőrfelület tisztításához külön termék vásárlására. Az anyag felviteléhez praktikus választás a gépben mosható Sonax műanyag- és bőrápoló párna, vagy a Sonax kárpit- és bőrápoló kendő. Mindkettő többször felhasználható kiváló minőségű mikroszálas termék, az öblítőt viszont mellőzni kell tisztításkor.

A Sonax Gorilla pumpás felnitisztító nem ad esélyt a szennyeződéseknek. Ez a gorilla nem az esőerdőből érkezik hozzánk, a gyártó az anyag hatékonyságát, erejét igyekezett ezzel a névvel kifejezni. Minden acél- és könnyűfém felnihez jó választás, legyen az festett, krómozott, polírozott vagy matt. Használata egyszerű, amint vörös színűvé változik, savmentes, ám mégis erőteljes tisztító erejét máris kifejtette. Nem támadja meg a felni különböző részeit, mint például a csavarok, és kellemes gyümölcsös illatot hagy maga után.

A Sonax Xtreme külső és belső műanyag felújító élénk és finom fényt biztosít a felületeknek. Tisztít, karbantart, véd és regenerál egyben. Eltünteti az enyhe matt, kopott színeket és a finom karcolásokat az ajtó burkolatokról, műszerfalról, középkonzolokról. Egyszerű alkalmazása gyorsan biztosítja a csíkok nélküli, ragyogó felületet, és intenzíven frissíti a színeket. A külső műanyag részeket regenerálja, védi, mint például a lökhárítók, burkolatok, ajtófogantyúk.

Kapcsolódó bejegyzések

Webáruházunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használ. Bővebb információért kattintson a "Tovább" linkre!