13KGHT43 Az autómosás művészete
Congrats ! You Got Freeshipping !

Az autómosás művészete

Bizonyára Önök közül sokan elgondolkodtak már azon, milyen különbségek lehetnek az autósamponok között. Segítünk eligazodni az autóápolás ezen területén, amennyiben saját kezűleg tartja karban autója fényezését. Nagyon fontos tudni azt, bármilyen műveletet is végez a jármű felületén, az ne legyen kitéve közvetlen napsütésnek és 40°C feletti hőmérsékletnek!

Sonax Xtreme 2 in 1 sampon koncentrátum

Ha szárítás nélkül szeretné megúszni a tisztítást, a Sonax Xtreme 2 in 1 sampon koncentrátum a tökéletes választás. Használata: 10 liter langyos vízhez öntsön 2 kupak koncentrátumot, mossa át szivacs segítségével a járművet. Ezután 10 liter langyos vízhez adjon fél kupak anyagot, öblítse le vele a felületeket. Nincs szükség szárításra, már indulhat is!

Sonax fényező sampon koncentrátum

Amennyiben pH-semleges, foszfátmentes samponra van szüksége és azonnal csillogó felületre, úgy a figyelmébe ajánljuk a Sonax fényező sampon koncentrátumot. Használata: 10 liter langyos vízhez öntsön 2 kupak koncentrátumot, mossa át alaposan az autót, végül öblítse le tiszta víz segítségével. A szárazra törléshez javasoljuk a Sonax Maxi plusz mikroszálas törlőkendőjét, mellyel gyerekjáték pillanatokon belül elvégezni ezt a műveletet. Nem lesz szükség a kendő kicsavarására a munka ideje alatt, mert képes akár tíz autóról is felszívni a nedvességet egyszerre. A pH-semlegesség garantálja, hogy a fényezésre felvitt bevonatokkal (kerámia bevonat, polimer bevonat) kíméletesen bánik ez a sampon.

Sonax aktívhab koncentrátum

Vannak, akik a kifejezetten extra aktív habot képző samponokra esküsznek, kínálatunkban ez is fellelhető Sonax aktívhab koncentrátum néven. Literes kiszerelése 50 autó mosásához elegendő, és pH-semlegessége miatt kíméletes a felületekhez, még a fóliával fedettekhez is. Szórófejes flakonnal rém egyszerű felvinni az anyagot, családi programnak sem utolsó, az aktívhabban eltűnő autó igen látványos. Pénztárcakímélő Sonax szórófejes flakon segítségével 1:10, vagy 1:20 arányban, a komolyabb Sonax szórófejes flakon segítségével pedig 1:100, vagy 1:200 arányban hígítható a sampon. Szárazra törléshez a feljebb már említett Sonax Maxi törlőkendőt, vagy a Sonax prémium szarvasbőr kendőt javasoljuk.

Kapcsolódó bejegyzések

Webáruházunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használ. Bővebb információért kattintson a "Tovább" linkre!